HECHT 600631

HECHT 600631

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Machete minőségi acélból, penge hosszúsága 47 cm, teljes hosszúsága 62 cm. Az penge alsó része erős vágóéllel van ellátva, a felső része pedig fűrészként használható, 80 fűrészfoggal. Az ergonomikusan kialakított nyelet csúszásmentes felülettel láttuk el, ami jó fogást biztosít.
Nálunk nem szokványos a machete használata, mégis jó szolgálatot tehet a kert körüli munkáknál.
Ideális segítség a gyengébb ágak vagy a sűrű bozót levágásakor. A baltár, fejszét nem helyettesítheti, de a puhább fát akár fel is vágja.
A machete pengéjének másik fele minőségi fűrész. Az elhanyagolt bozót, nemkívánatos bokrok száműzése a kertből szórakoztató tevékenység lesz.
De használhatja akár a farönkök gallyazására vagy a fakéreg eltávolítására.

A HECHT márkanév Csehországban közel 22 éves múltra tekint vissza, amely idő alatt mára egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát. A HECHT kerti gépek az elmúlt évtizedben már meghódították a németországi, a lengyel, ill. a szlovák piacokat is, a rendkívül precíz német piacon pedig a HECHT termékek számos szakmai díjat, elismerést is elnyertek. Mindezek alapján joggal kimondhatjuk, hogy a HECHT márka Közép-Kelet Európai szinten összeforrt a megbízható, kiváló minőségű kerti gépek és eszközök fogalmával, és minden a ház körül felmerülő kerti- és barkács feladathoz tudunk Önnek magas minőségű megbízható gépet kínálni.



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.