Extol 8873310

Extol 8873310

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
​Az Premium Extol   ágvágó olló  hossza 700 mm, erősített alumínium nyéllel.  Az ergonomikus, csúszásgátlós markolata biztosítja a kényelmes és folyamatos munkavégzést.  A 75 mm hosszú fejrész segítségével maximum 45 mm vastag ágakat tudunk elvágni. A vágópenge típusa rávágó, tapadásmentes teflon bevonattal. Ez a pengetípus kíméletesebb vágási módot eredményez.  
Az  Extol   ágvágó olló   k ialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos kétkezes munkavégzést.
Az  Extol   ágvágó olló  könnyen, egyszerűen kezelhető, alkalmas több éves vastagabb ágak egy mozdulattal történő levágására is.  Ajánlott a rendszeres metszési feladatok elvégzésére a kertgondozási és gyümölcstermesztési munkálatok során.  

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.